首页 | 新闻 | 财经 | 科技 | 体育 | 娱乐 | 汽车 | 房产 | 教育 | 旅游 | 游戏
首页 > 新闻中心 > 今日热点 > 正文

亿贝app

2021-04-15 13:57 来源:亿贝app 大字体 小字体 扫码带走
打印
从1933年9月起,中共满洲省委把党领导的各抗日游击队相继改编为东北人民革命军。1936年2月,直接领导东北党组织的中共驻共产国际代表团决定统一全东北抗日军队的名称,建立东北抗日联军总司令部,并以杨靖宇、王德泰、赵尚志、周保中等人名义,发表《东北抗日联军统一军队建制宣言》,宣布东北人民革命军和各抗日游击队改编为东北抗日联军。根据最高法统计,以猥亵儿童犯罪为例,2017年至2019年6月,全国法院共审结猥亵儿童犯罪案件8332件。其中,2017年审结2962件,2018年审结3567件,2019年1月至6月审结1803件。

  由于当前全球新冠肺炎疫情仍十分严峻,为尽可能避免感染,考虑到所有在西居住者均被纳入当地疫苗接种计划,中国驻西班牙使馆在此再次提醒在西中国公民,继续关注当地政府公布的疫苗接种安排,并建议所有符合接种资格的中国公民本着自愿原则,争取在当地接种疫苗。3月30日,美国纠集了13个国家发表联合声明,对世界卫生组织当天公布的有关新冠病毒起源的研究报告提出“质疑”,对这份报告“拖延甚久以及无法获得完整数据”表达“共同关切”。白宫新闻秘书点名指责“中国不透明”,几家美国大媒体也叫嚣着向中国“追责”。就在世卫报告公布的当天,美国新冠肺炎确诊病例超过了3000万例,差不多每10个美国人中就有一个人感染新冠病毒。中国外交部发言人华春莹3月31日在例行记者会上反问这14个国家的政府:“扪心自问:你们自己的抗疫工作究竟怎么样?你们为国际抗疫合作都做了什么?”“这是一场肮脏的政治游戏”,俄罗斯“红星”电视台3月31日发表评论称,无论世卫组织对新冠病毒起源的结论如何,美国都会找理由将责任归咎于中国,“对他们来说,重要的是,中国开始在世界上占据越来越重要的地位,因此,需要首先考虑如何阻止中国的发展”。以及还有《射雕英雄传》中,对韩侂胄的污蔑。当然这个不完全算。

image.png

  ▲亿贝app:蔡英文又吹上了!这次是跟日本有关…

  在3月初的专访中,辛巴表示“燕窝事件”之后,他将重心放到了公司管理和继续研究供应链上。当前位置:文档之家 听力文本、答案及原文Model Test 1-5听力文本、答案及原文Model Test 1-5Model Test 1Section A11. [A] Because he wants to meet the woman’s cousin.[B] Because he thought he was not informed.[C] Because the woman does not want him to join her.[D] Because the woman goes to her cousin’s place too often.12. [A] Go to a theater. [B] Go to a dance.[C] Go to the Student Center. [D] Go to a lecture.13. [A] She noticed that the students didn’t do their homework.[B] She usually assigns homework.[C] She usually talks quietly.[D] She didn’t teach class today.14. [A] It’s more direct. [B] There is a traffic jam.[C] It’s faster. [D] It’s less expensive.15. [A] Bill has found an acting job.[B] Bill was at his last job a long time.[C] Bill’s behavior could cause him to lose his job.[D] Bill’s new position as the boss is challenging.16. [A] He should smoke less.[B] He should give up smoking.[C] He should go to see his doctor.[D] He should take some medicine.17. [A] Many people like the symphony.[B] He’d like a cup of tea now.[C] He doesn’t like the symphony.[D] Nobody can understand this symphony.18. [A] The man’s apartment is dirty.[B] The man should buy a new vacuum cleaner.[C] Th e man’s parents will stay in the apartment.[D] The man asked her to do the cleaning for him.Questions 19 to 21 are based on the conversation you have just heard.19. [A] Job hunting. [B] Advertising jobs.[C] University education. [D] Planning for postgraduate students.20. [A] An organization in an American university.[B] A service helping undergraduate finding jobs.[C] A British organization helping students hunt jobs.[D] A service in Newcastle University giving advice to American students.21. [A] Work. [B] Travel.[C] Do further study. [D] Wait for a better chance.Questions 22 to 25 are based on the conversation you have just heard.22. [A] Help with a term paper.[B] Go to a concert.[C] Take care of his cousin.[D] Arrange his cousin’s interview.23. [A] Finish his paper.[B] Go to work.[C] Cook dinner for his cousin.[D] Go to the auditorium.24. [A] He forgets to ask about her hobbies.[B] He heard she enjoys music concerts.[C] He thinks she enjoys traveling.[D] He doesn’t know what she likes to do.25. [A] She is shy around strangers.[B] She is younger than he is.[C] She is very independent.[D] She is usually late.Section BPassage OneQuestions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.26. [A] They believe that expensive dishes are nutritious.[B] They want to treat their friends well.[C] They think that expensive dishes are well-prepared.[D] They want to show that they can afford it.27. [A] When they feel down.[B] When they feel nervous.[C] When they feel worried or lonely.[D] When they feel insecure.28. [A] Food choices have much to do with hunger.[B] Parental food preferences tend to influence children a lot.[C] Feelings and appetite never work together.[D] People have no worries about being overweight.Passage TwoQuestions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.29. [A] Beca use they can’t afford to.[B] Because they think small houses are more comfortable to live on.[C] Because big houses are usually built in the countryside.[D] Because they prefer apartments.30. [A] Because many young people have moved into comfortable apartments.[B] Because many old house in the bad part of the town are nit inhabited.[C] Because many older people sell their houses after their children leave.[D] Because many people have quitted their old houses to build new ones.31. [A] They have to do their own maintenance.[B] They have to furnish their own houses.[C] They will find it different to make the rest of the payments.[D] They will find it different to dispose of their old-style furniture.Passage ThreeQuestions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.32. [A] Count money.[B] Read and write.[C] Draw moving objects.[D] Hunt and farm.33. [A] Teachers came to children’s homes.[B] Children acquired the information they needed by direct experience.[C] Children taught on another in small supervised groups.[D] Parents instructed their children in the “three R’s”.34. [A] A new dependence on people far away and the use of money.[B] The information methods of a new alphabet and numerical system.[C] Outmoded methods of fanning and ineffective means of transportation.[D] Larger family units and greater financial hardships.35. [A] The various means of survival taught by parents in contemporary society.[B] The importance of history instruction in the first schools.[C] The increasingly complex skill subsequently taught in schools.[D] The problems involved in the construction of mew schools.Section CLook around and notice how many people are working without resul ts. They’re rushing back and (36) , talking on the phone, writing (37) and letters, going to meetings, (38) over plans, arguing, plotting, playing games and creating a lot of (39) . Whether it’s an office, factory, store, hospita l, or school, you see a (40) amount of effort. Much of it is just that: effort. Everybody is working, but unless you’re in a super effective place, little work is (41) . That is, work there, but it’s a verb, not a noun. The (42) , final resolution, the closure of that effort is (43) .Closure is the end, the best result, the payoff of effort. (44) (as a verb). And we’ll get a lot more work (as a noun) done.A lone time ago I was puzzled by the story of the jumping frog. It seems if you put a fog on the floor ten feet from a feeding dish and with each jump it was able to clear half the distance between it and the dish. (45) , and the distance between it and the dish would get shorter and shorter, but it would never get to it. Even given an infinite amount of time, it would go hungry. (46) .听力答案11.B 12.D 13.B 14.C 15.C 16.A 17.C 18.A 19.A 20.C 21.A 22.C 23.B 24.C 25.B 26.D 27.A 28.B 29.A 30.C 31.A 32.D 33.B 34.A 35.C36. forth 37. memos 38. laboring 39. confusion 40. tremendous41. produced 42. completion 43. elusive44. If we quit doing all the things that do n’t lead directly to closure, we’ll have a lot less working.45. No matter how long you gave it, the frog would keep jumping closer and closer.46. By definition it could only jump half the way, how matter how short that way became听力原文11. M: I wish you had told me about your holiday.W: I’m sorry. I thought you knew I went to my cousin’s place a lot.Q: Why is the man upset?12. W: Let’s go to the dance at the Student Center on Friday.M: I’d like to, but I’m going to a le cture. Thanks for asking me though.Q: What is the man going to do on Friday?13. W: Prof. Smith sure was acting strange today.M: I noticed that too. She was talking so quietly and then not giving us any homework.Q: What can be inferred about Prof. Smith?14. W: Since it’s the rush hour, let’s take the subway.M: OK, it’s not as direct as the bus, but it’s faster and there will be less chance of a traffic jam.Q: Why do the man and the woman decide to take the subway?15. M: Bill has only b een on the job a week and already he’s acting like he is the boss.W: He’s not going to last long with that attitude.Q: What does the woman imply?16. M: Jim is very sick these days. He coughs so badly.W: In my opinion, he really should listen to the doctor and cut down on smoking.Q: What does the man think of Jim?17. W: Do you think this symphony is wonderful? I could listen to it all day.M: That’s interesting. You’re the only one that feels that way as far as I know. I’m afraid that’s not my cup of tea.Q: What does the man mean?18. M: My parents are coming to see my apartment this weekend.W: Looks as if I’d better lend you my vacuum cleaner then.Q: What does the woman imply?Conversation One【听力原文】M: How do you do, Miss Brown? Do you mind if I ask you some questions about your job?W: Of course not. Go ahead.M: You’re been working in a university before, haven’t you?W: Yes, in Britain, yes.M: What, um, [19] how do students go about getting jobs when they graduate?W: Well, most universities have a Careers Advice Service. I used to know the people in the Careers Service in Newcastle University and they, in fact, seem [20] fairly successful in finding jobs for students. [21(1)] They are able to get jobs for 30%~40% of new graduates. M: That seems a fairly low percentage.W: Er…well…it’s not if you consider the various other options which people take up. For example, there are a fair number of people, I don’t remember the exact number, who go into further study, who car ry straight on into master’s degree, either at the same university or another university. So that’s fair chunk. Then there are others, a second group of people who decide not to take a career job immediately after university. Instead, they decide to take time off, maybe see the world. And there is a third group, the people who can’t actually get the jobs they want immediately, and who may take something else in the meanwhile, while they wait for a job they really want. So when I say 30%~40% find jobs through the Careers Service, that doesn’t mean that only that number find jobs. [21(2)] A lot of other people find jobs through the newspapers.M: So it is quite high really, yes?W: On, I think so, relatively, yes. And quite a lot of other people, of course, look in newspapers and the particular journals or magazines which advertise jobs in this fields they are interested in.Conversation TwoM: Susan, I could really use your help this weekend.W: What is it, John? Another term paper?M: No, no. This is easy compared to that. My cousin is coming on Thursday. She has an interview at the college and I promise my aunt I would look after her. We are going to the game on Friday, but [23] Saturday I’m on duty at the library all day and can’t get out of it. Uh, [22] I was wondering if you could show her around during the day and maybe we can all meet for dinner later.W: Sure, I don’t have any plan. What kind of things does like to do?M: [24] Actually I haven’t seen her for three years. She lives so far away. But this w ill be her first time on a college campus. [25] She is still in high school. So she’d probably enjoy anything on campus.W: Well, there is a music festival in the auditorium. That’s a possibility. I only hope it doesn’t snow. They are predicting 6 to 8 inches for the weekend. Everything will be closed down then. M: Well, how about for the time being I’ll plan on dropping her off at your place on the way to work, around eleven? But if there is a blizzard, I’ll give you a call and see if we can figuresomething else out.W: Sounds good. Meanwhile I’ll keep Saturday open. We can touch base Friday night when we have a better idea of the forecast.M: I hope this works out. I feel kind of responsible. She won’t know the way around, and I want her to have a good time. Anyway I really appreciate your help. I owe you one.W: No problem. I’ll talk to you tomorrow.Section BPassage One【听力原文】Eating is usually a group activity. Different racial, national, and religious groups develop their own food preferences. [28] These preferences are passed on to the children. When the children grow up, they usually feel most comfortable with the kinds of food they had in their own homes. Food choices have little to do with hunger. You may eat what your friends eat. You may use food to identify yourself as a member of a group. [26] Some people order the most expensive dishes on a menu, just to show that they can afford them. Expensive food, like an expensive car, can help to make some people feel important. Low-cost menu choices may be just as nourishing. Your feelings and your appetite work together. You may overeat when you are worried or lonely. People sometimes eat when they feel insecure or think that no one likes them, or they may turn to food to calm themselves. Emotions may also cause under-eating. [27] People who feel down may eat very little. Many people worry so much about being overweight that they don’t eat enough. They see themselves as heavier than they really are. Or they think skinny is beautiful. They may even become weak or sick from not having enough food.Passage Two【听力原文】In the United States, many people once lived in large, two- and three- storied homes. Today, many people would like to live in such houses but most can’t. [29] They don’t have enough money to buy them or even to make the first payment. So many people rent from month to month. But some Americans really want to live in a house of their own. So they build their own home. They buy a house that is situated in an area where houses are cheaper. It is better to reside in a bad part of town, they think, than not to live in a house at all. Or they buy an old home and redesign it. Then they decorate it with old-style furniture. Sometimes they can make an old house look more beautiful than a new one. Usually it is not different for people to find an old house to buy. [30] Many old people decide that they don’t need a big house after their children leave. So they sell their house and move into a comfortable apartment. But when people move into a house, they sometimes have problems. [31] Homeowners have to do their own maintenance. For example, if the roof leaks, one cannot ask the landlord to fix it. On the other hand, people can redesign their houses in any way they want without having to be afraid of being thrown out by the landlord.Passage Three【听力原文】Let’s look back in history to an earlier way of life. At one time children didn’t have to learn any more than how to cope with their physical environment. They had to learn to be careful around moving objects, to draw back when they got too close to something dangerous. [33(1)] They didn’t need a special school to learn these things other than the school of experience. Nor was the school necessary for them to learn how to survive because [32] their parents taught them all they needed to know about how to hunt and to till the soil. But as societies became more complex, [34(1)] people depended more on others who were living far away, so it became important for children to learn to read and write. [34(2)] When money was created, they needed to learn to count and calculate. Children had to know these things in order to survive in this new expanded environment. [33(2)] Because such skills could not be learned simply through first-hand experience, [35] schools became necessary so the children could be taught what we now call the “three R’s”—reading, writing and arithmetic.Model Test 2Section A11. [A] She met some friendly people.[B] She had fine weather.[C] The hotels were not good.[D] She didn’t know anybody there.12. [A] Turn the alarm off.[B] Live on a farm.[C] Move his alarm clock.[D] Go to bed earlier.13. [A] The man hurt his knee.[B] The woman is a fan of fashion.[C] The woman is reading a fashion magazine.[D] The man asks the woman to make his shirt shorter.14. [A] He has got a new job.[B] He is a tennis athlete.[C] He easily won the match.[D] He used to be in the first place of the match.15. [A] By bus. [B] On foot.[C] By taxi. [D] In someone’s car.16. [A] He is opponent to it.[B] He thinks it is reasonable.[C] He thinks it can be built in another village.[D] He shares the same opinion of the villagers.17. [A] The woman is selecting books in the library.[B] The book the woman recommended is popular.[C] The man is reading an interesting book.[D] The books for this course are all instructive.18. [A] A dentist. [B] A secretary.[C] A patient. [D] A receptionist.Questions 19 to 21 are based on the conversation you have just heard.19. [A] They really enjoy tinned and frozen food.[B] They don’t like food from other countries.[C] They don’t bother much about what they eat.[D] They feel that their food is better than any other in the world.20. [A] Give a birthday party.[B] Prepare a big meal at home.[C] Tour around the world.[D] Eat out in a restaurant.21. [A] Because it is full of good restaurants.[B] Because it has got a lot of foreign restaurants.[C] Because it has attracted many college students.[D] Because it is an ideal place for buying frozen foods.Questions 22 to 25 are based on the conversation you have just heard.22. [A] Employer and employee.[B] Manager and secretary.[C] Writer and journalist.[D] Interviewer and interviewee.23. [A] Since 1988. [B] Since 1998.[C] For three years. [D] About 7 years.24. [A] Just three years. [B] To get a promotion.[C] To earn more money. [D] To have a new working environment.25. [A] His colleagues. [B] The good salary.[C] The responsibility. [D] The working conditions. Section BPassage OneQuestions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.26. [A] They are not active hunters.[B] They don’t sleep much.[C] They are often seen alone.[D] They don’t eat much.27. [A] To catch the birds.[B] To look for shade in the heat of the day.[C] To catch other animals.[D] To look for a skill made by another animal.28. [A] Because they are larger in size.[B] Because they run faster.[C] Because they have to hunt more to feed the young.[D] Because they are not as lazy as the males.Passage TwoQuestions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.29. [A] In most cases it is blue. [B] Sometimes it is white.[C] It is colorless. [D] It has mixed colors.30. [A] Because airplanes are driven by air.[B] Because they need air to see things far ahead.[C] Because they need air to lift their wings.[D] Beca use the drives can’t breathe without air.31. [A] We’ll see airplanes flying in the sky.[B] There will be no air.[C] There will be a lot of air around us.[D] We’ll become light enough to fly.Passage ThreeQuestions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.32. [A] He was very tired.[B] He was quite ill.[C] He had no suitable characters to play.[D] He missed his friends very much.33. [A] Interesting. [B] Exciting.[C] Exhausting. [D] Boring.34. [A] Happy. [B] Worried.[C] Exhausted. [D] Depressed.35. [A] Frightening. [B] Disappointing.[C] Rude. [D] Kind.Section CProspective students should bear in mind that housing will be an (36) item in their budget, (37) in magnitude the cost of tuition and food. In general, amount that a student spends for housing should be held to approximately one-fifth or one-fourth of the total (38) for living expenses (as opposed to educational expenses, such as tuition and fees). If the amount spent for housing (39) one-third of the total budget for living expenses, the student is(40) spending too much; however, if it drops to one-sixth, it is possible that the(41) are unsafe, unhealthy, and possibly illegal.For detailed information on local housing (42) , students should (43) the housing office and/or the foreign student adviser of the institution that has admitted them.(44) , because public transportation in many towns and cities in the United States is simply not adequate or convenient.(45) ; the housing office of the institution; bulletin boards located in dormitories, cafeterias, libraries, etc. on the campus; the “for rent” columns of campus or community newspapers; fellow students who attend the institution; and a host family in the community. (46) .听力答案11.A 12.C 13.B 14.D 15.D 16.A 17.B 18.D 19.C 20.D 21.B 22.D 23.D 24.B 25.C 26.A 27.D 28.B 29.C 30.C 31.B 32.A 33.D 34.A 35.D36. expensive 37. approaching 38. available 39. reaches 40. certainly41. quarters 42. alternatives 43. contact44. Students should also be advised that commuting to campus from a distance is usually verydifferent.45. On arrival in the United States, students can usually obtain further information on localhousing options from the foreign students adviser.

  记者从滴滴出行获悉,该平台已上线老人打车小程序,实现一键叫车。同时,继广州试点后,滴滴已面向全国开通老年人电话叫车服务,400热线也将于4月份正式开通,为老年人提供更便捷的出行服务。1986年7月14日,有军人情结的王继才,瞒着王仕花,接下了到开山岛值守的“苦差事”。不过,该公司的这一规定并不符合政策,因为社保费用和员工请假是不能挂钩的。

image.png

  ▲亿贝app:周知!全国人大常委会办公厅确定22项重点督办代表建议

 

  外国人喜欢中国武术不是因为什么以武止戈,而是因为李小龙很帅。赵彬指出,很多药品的严重不良反应都是在上市后数年,随着使用人数的增加才被发现的。因此,临床医生客观掌握药品有效性和安全性信息,并积累足够多的证据还需要很长的一段时间。20多年前,全国城市中骑车年龄人口几乎人手一辆自行车,而现在,平均每4户家庭拥有一辆小汽车。有数据显示,北京的机动车保有量从30年前的不足20万辆,激增至现在的500多万辆。尽管采取了各种限制措施,但这个昔日自行车大国的首都,还是被机动车“接管”了。机动车已经严重挤压了非机动车的行动空间。

image.png

  ▲亿贝app:非法移民源源不断!拜登政府面临“边境危机”

image.png

  ▲亿贝app:湖南省政协原主席刘夫生逝世,享年90岁

  ““回填是否有必要,要看对人、水系和地质影响有多大。”一位参与木里煤田治理的专家告诉《中国新闻周刊》,目前,木里煤田周围牧民少,对水系影响也不大,实际上也可以依靠自然恢复。但实际上,“如果不填坑,会显得地方官员不作为,压力会非常大”。他坦言,生态修复不必太着急,可以一步一步做,慢一点也没问题。据台湾《联合报》28日报道,一场由美国国家安全委员会、世界卫生组织非洲区域办事处和西非卫生组织等共同举办的“强化非洲对抗埃博拉病毒韧性及应处”会议26日举行,美国国务卿布林肯、世卫组织总干事谭德塞等都现身。台北驻美代表萧美琴和“疾管署长”周志浩也与会,与谭德塞“线上同框”。萧美琴在会上宣布台湾当局这次将再捐助25万美元,协助对抗埃博拉疫情,并“持续与非洲国家伙伴、美国及理念相近国家合作贡献国际卫生体系,不论何处、何时,永远都愿意提供协助”。3月份中国公路物流运价指数较上月回升1.1% _ 证券时报网首页快讯e公司证券时报e公司讯,中国物流与采购联合会今天(4月6日)发布,3月份中国公路物流运价指数为100.3点,比上月回升1.1%,比去年同期增长1.9%。从后期走势看,一季度经济形势开局良好,市场供需关系趋稳,节后公路运输市场迎来回升期,相关物流需求有望保持小幅回升态势,但目前市场暴露出的企业原料价格、物流成本上涨,可能对公路运价造成短期影响。

image.png

  ▲亿贝app:航拍湖北枝江油菜花绽放 色彩斑斓如“画板”


初审编辑:夜如影 二审编辑:早知是梦